Toolbar

MVO

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is een vorm van ondernemen die gericht is op economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).
Voor Jorissen Simonetti architecten betekent het een wijze van bedrijfsvoering en dienstverlening waarbij maatschappelijke belang en integriteit centraal staan. Onze opdrachtenportefeuille bestaat voor een groot deel uit maatschappelijk vastgoed. Hierdoor is de maatschappelijke component in onze werkzaamheden aanwezig. De projecten, in de sectoren zorg, onderwijs, multifunctionele accommodaties, cultuurhuizen en openbare gebouwen ontwerpen we vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Zij zijn degenen die met elkaar de samenleving vormen. Zo leveren we als organisatie een bijdrage aan de maatschappij die de professionele dienstverlening van een architectenbureau overstijgt.

Jorissen Simonetti steunt diverse initiatieven vanuit maatschappelijke betrokkenheid.
Habitat for Humanity en Jorissen Simonetti architecten slaan de handen ineen. Elk mens heeft recht op een dak boven zijn hoofd en een veilige thuishaven. Bij elke nieuwe opdracht die bij ons binnenkomt, bouwen wij in samenwerking met Habitat for Humanity een huis.
Ook bouwen wij een gemeenschapshuis in Ecuador, een kindertehuis in Roemenië en het Gichon kinderrehabilitatie huis in Wit-Rusland.
In Nederland is onlangs de hospice in Rijssen en Nunspeet gerealiseerd.
Naast het bouwen en ontwerpen ondersteunen wij projecten. Enkele projecten die wij steunen zijn:
Alpe d'Huzes, KWF kankerbestrijding.
ZOA vluchtelingen zorg.

Pin it

Rijssen – Bilthoven

Centraal bureau

 
Hogepad 83
7462 TB Rijssen
 
Postbus 203 
7460 AE Rijssen
 
T 0548 518888
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.